Na de succesvolle 4e editie vorig jaar organiseert HSV The Eagles op 30 / 31 maart 2019 de 5e editie van de Eagles Spring Swing. Een weekendtoernooi voor seniorenteams, zowel honk- als softbal, uitkomend in de 3e, 4 e of 5 e klasse. Dit jaar is het ook mogelijk om 1 dag mee te doen.
Buiten de te spelen wedstrijden zijn de volgende activiteiten aanwezig:
– Ontbijt op zaterdag- en zondagmorgen
– Zaterdagavond is er een diner
– In de avonden muziek en gezelligheid, in het thema ‘ Once upon a Game, a Fairy Tale Tournament ’ (niet verplicht, wel des te gezelliger)

Tijdens het weekend is het mogelijk te kamperen op ons terrein in zelf mee te brengen tenten. Er zijn geen caravans of campers toegestaan.
Het is ook mogelijk om op vrijdagavond 29 maart de tent al op te zetten.

De kosten voor het toernooi bedragen € 80,- per team voor een 2-daags toernooi, indien een team 1 dag komt spelen bedragen de kosten € 40,- per team.
Daarnaast kan er gekozen worden voor ontbijt (€ 2,50 p.p.p.n) en een diner op zaterdagavond (€ 15,- p.p.). In verband met inventarisatie en betalen van de cateraar dienen het aantal deelnemers per team opgegeven te worden en deze kosten uiterlijk 2 weken voor start toernooi overgemaakt te zijn. Het bedrag dient per team (dus totaal kosten incl. teaminschrijfgeld) overgemaakt te worden.